Zanddeegtaart met Passievruchtenbavarois en Mango - Pidy Benelux

Zanddeegtaart met Passievruchtenbavarois en Mango


Op zoek naar een overheerlijk dessert? Dan hebben wij hét recept voor jou! Deze passievruchtenbavarois met mango is zo lekker dat je er haast niet van af kunt blijven. Enjoy!

Ingrediënten

1 Pidy zanddeegtaart 22cm

*Voor de passievruchtenbavarois

1 mango
250ml passievruchtencoulis
25ml room (¾ opgeklopt)
60g poedersuiker
3 gelatineblaadjes

*Voor de spiegel

100ml passievruchtencoulis
1 eetlepel suiker
2 gelatineblaadjes
2 passievruchten

Bereidingswijze

Aantal personen 4

1. Schil de mango, hak hem fijn en verdeel hem over de taartbodem.
2. Laat de gelatine zacht worden. Verwarm vervolgens zachtjes de passievruchtencoulis en voeg de uitgewrongen gelatineblaadjes toe om op te lossen.
3. Zet de kom in een pan met koud water en laat afkoelen. Spatel het mengsel voorzichtig door de slagroom.
4. Verwarm zachtjes de passievruchtencoulis met de suiker en voeg de uitgewrongen gelatineblaadjes eraan toe om de spiegel te vormen. Zet de kom daarna in een pan met koud water en laat afkoelen.
5. Giet de coulis voorzichtig over de passievruchtenbavarois. Snijd een passievrucht doormidden en bestrooi de taart met de vruchtzaadjes.
6. Bewaar het eindresultaat ongeveer 2 uur in de koelkast.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR