Het Merk - Pidy Benelux

Het Merk


‘Sinds 1967’

Het begon allemaal meer dan 50 jaar geleden in een kleine Belgische banketbakkerij te Ieper.
Waar de gepassioneerde banketbakker André Dehaeck, op het idee kwam om het recept van de klassieke bouchée te herzien.

Door het enorme succes en om te kunnen voldoen aan de grote vraag, besloot hij zijn kwaliteitsvolle bouchées / bladerdeegpasteitjes op grote schaal te produceren, voorgebakken en vulklaar.

Zo werd in november 1967 het bedrijf Pidy opgericht.

‘Pidy’

Door de grote passie die de oprichter en de daaropvolgende generaties motiveerde, blijven wij nog steeds elke dag streven naar perfectie en innovatie van onze producten, van blader-, zand- tot soezendeeg.

Onze ‘spirit’ is gebaseerd op passie, kwaliteit, klantentevredenheid en -ondersteuning.

Meer dan 300 kwaliteitsproducten in verschillende vormen en afmetingen, kleuren en smaken vertegenwoordigen vandaag ons gamma in meer dan 60 landen. Van zoet en neutraal tot Bio, Glutenvrij, Veggie en Vegan.

Kwaliteit

Pidy streeft altijd naar het beste. Tijdens elke fase van het productieproces en in elke afdeling wordt de kwaliteit nauwlettend gevolgd.

Elke grondstof voldoet aan strikte specificaties om de professionals een constante productkwaliteit en regelmaat te garanderen.

R&D

Onze marketing en R&D teams volgen nauwgezet voedingstrends en marktontwikkelingen. Elke dag is een nieuwe uitdaging, het creëren van nieuwe en unieke producten. Zo blijven we steeds voorop in een sterk concurrerende markt.

Innoveren samen met onze wereldwijde klanten is de sleutel tot een duurzame samenwerking.

Pidy medewerkers

We hebben het geluk dat we een groep toegewijde en gepassioneerde teamleden hebben die grote experts zijn op hun terrein.

Al onze medewerkers zijn ambassadeurs die bijdragen aan het succes van het merk Pidy.

Respect voor het milieu.

Sinds vele jaren is het merk Pidy toegewijd aan het milieu. Het productieproces van onze producten maakt deel uit van een duurzame en respectvolle aanpak. De inkoop van ingrediënten is voornamelijk lokaal, de geselecteerde verpakking en trays zijn recycleerbaar en voornamelijk ook van gerecycleerde materialen. Pidy is milieubewust.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Producten

Ontdek hier onze producten!

Recepten

Overheerlijke recepten om uit te proberen.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR