Zanddeeg Taartje Perzik Melba Recept - Pidy Gourmet Benelux

Zanddeeg Taartje Perzik Melba


De klassieke Perzik Melba in een nieuw jasje en in 1, 2, 3 klaar! Verse perzik, frambozencoulis, vanille ijs en Pidy zanddeeg ….Mmmmmmmm.

Ingrediënten

  • 4 Pidy Trendy taartbodems (8cm)
  • 2 perziken
  • 200 g perzikmarmelade
  • 400 ml water
  • 150 g suiker
  • ½ citroen
  • 4 bolletjes vanille-ijs (of slagroom)
  • 4 eetlepels geroosterde amandelschilfers
  •  20o ml frambozensaus

Bereidingswijze

Aantal personen 4

  1. Schil de perziken.
  2. Breng het water aan de kook met de suiker en het citroensap.
  3. Kook de perziken 10 minuten in het suikerwater en laat ze afkoelen in de vloeistof.
  4. Wanneer afgekoeld, snijd de perziken in dunne schijfjes.
  5. Vul de Trendy’s met de perzikmarmelade en leg de schijfjes erop.
  6. Plaats een bolletje vanille-ijs (of slagroom).
  7. Voeg de frambozensaus toe en bestrooi met de geroosterde amandelvlokken.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR