Zanddeeg Taartje Koning Louie Recept - Pidy Gourmet Benelux

Zanddeeg Taartje Koning Louie


Héérlijk en klassiek zanddeeg taartje met boter, gevuld met banaan en amandelschijfjes. Proef de authentieke smaak van ons ambachtelijk recept sinds 1967.
Simpel en snel te bereiden en vooral zéér lekker !

Ingrediënten

  • 4 Pidy taartbodems (8,5 cm)
  • 2 bananen
  • 5 cl  room
  • 1 eetlepel bloem
  • 2 eidooiers
  • 70 g bruine suiker
  • 200 ml slagroom
  • Handvol amandelvlokken

Bereidingswijze

Aantal personen 4

  1. Snijd de bananen in schijfjes.
  2. Maak een puree van de ene helft.
  3. Meng de bloem, room, dooiers en suiker samen met de bananenpuree.
  4. Leg een laagje suiker op de bodem van de taartjes.
  5. Vul de taartjes met de puree.
  6. Versier met de resterende schijfjes banaan.
  7. Bestrooi met amandelschilfers.
  8. Bak gedurende 12 minuten in een voorverwarme oven op 170 °C
  9. Decoreer met wat bloemsuiker.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

Catalogus Nederlands Catalogue Français