Zakouski met Vol Au Vent - Pidy - Specialist in bladerdeeg sinds 1967.

Zakouski met Vol Au Vent


Onze wereldberoemde Zakouski bladerdeeghapjes vind je op feestjes over de hele wereld! Daar moet een reden voor zijn! Probeer het eens met dit Vol au Vent recept, wij weten het resultaat al!

Ingrediënten

24 Pidy zakouskis
1 Komkommer
250g kip
1 ei
250g Parijse champignons
30g boter
30g bloem
½ citroen
1 blokje kippenbouillon
200ml melk
Nootmuskaat
Peper en zout

Bereidingswijze

Aantal personen 24

  1. Maak een bechamelsaus met boter en bloem.
  2. Voeg ei, kippenbouillon en sap van een halve citroen aan toe.
  3. Breng op kook en smaak met peper, zout en wat nootmuskaat.
  4. Snijd de champignons en kip in zeer kleine stukjes en bak enkele minuten in boter.
    Voeg de champignons en kip bij de bechamelsaus, laat dit 10 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
  5. Rasp de komkommer en maak van elke schijf een rolletje.
  6. Vul de zakouskis met de vol au vent en plaats 5 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
  7. Werk af met wat frisse komkommer.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

Onze catalogus