Zakouski met Bacon, Rode Ui en Walnoot
Laat je verleiden door de verfijnde combinatie van bacon, rode ui en walnoot in onze Zakouski. Deze hapjes zijn een ware smaakbeleving die je smaakpapillen zal verwennen en je gasten zal verrassen.
Ingrediënten
- 12 Zakouski’s
- 25g boter
- 200g bacon
- 2 rode uien
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel gehakte verse tijm
- Handvol fijngehakte walnoten
Bereidingswijze
Aantal personen 12
- Snijd de uien in plakjes en snijd de bacon in kleine stukjes.
- Smelt de boter in een grote koekenpan en bak de uien ongeveer 5 minuten tot ze zeer zacht zijn.
- Voeg de bacon toe en bak nog eens 5 minuten.
- Breng op smaak met tijm, zout en peper.
- Vul de mini-bladerdeeghapjes met het mengsel.
- Bestrooi elk stukje met fijngehakte walnoten en wat olijfolie.
- Plaats de mini-bladerdeeghapjes in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende 5 minuten.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR