Tulp met Verse Chocolademousse
Ingrediënten
- 10 Pidy tulpen
- 500 gr chocolade callets 811
- 400 gr room 40%
- 400 gr eiwit
- 150 gr suiker
Bereidingswijze
Aantal personen 10
- Smelt de chocolade au bain marie, klop de room op voor ¾.
- Klop eiwit en suiker tot een stevige massa.
- Meng de drie ingrediënten, als de chocolade op lichaamstemperatuur is.
- Bewaar minimum 3uur in de koeling.
- Vul de tulp met behulp van een spuitzak en werk af met chocolade schilfers.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR