Trendy Rechthoek met Mascarponecrème
Deze mascarponecrème met appel, kaneel en Calvados is romig en vol van smaak. Perfect om te serveren op een regenachtige dag en bovendien om duimen en vingers bij af te likken!
Ingrediënten
6 Pidy Trendy Rechthoek
2 appels
1 koffielepel kaneel
5cl Calvados
325g mascarpone
10 eidooiers
175g suiker
375g slagroom
125g eiwit
cacaopoeder
Bereidingswijze
Aantal personen 6
1.Klop de eidooiers en 75 g suiker au bain-marie op tot ze schuimig zijn.
2.Meng de mascarpone met de Calvados.
3.Klop de eiwitten met 100 g suiker.
4.Meng de dooiers met de mascarpone, vervolgens de room en tot slot de meringue.
5.Snijd de appels in blokjes en bak ze in een beetje boter.
6.Voeg wat suiker en kaneel toe én flambeer met Calvados.
7.Laat alles afkoelen en verdeel daarna over de taart. Garneer met de mascarponecrème en bestrooi vervolgens met cacaopoeder en kaneel.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR