Trendy Chocolade met Frambozenmousse
Ingrediënten
6 Pidy Trendy Chocolade 8cm
250g verse frambozen
3 blaadjes gelatine (9 g totaal)
200ml slagroom (ongezoet)
sap van een halve limoen
100g fijne kristalsuiker
Decoratie :
100g aalbessen
Pidy Mini Macarons Frambozen
Pidy Merengue Crumble Aardbeien
Bereidingswijze
Aantal personen 6
1. Leg de gelatineblaadjes in koud water. Pureer de frambozen. Voeg het limoensap en de suiker toe.
2. Knijp de geweekte gelatineblaadjes uit en los ze op in een klein beetje heet water. Voeg dit toe aan de frambozen en zet het geheel even weg in de koelkast.
3. Klop ondertussen de slagroom stijf, gebruik voor een extra stevige slagroom eventueel nog een zakje klop-fix, en spatel de slagroom vervolgens door de frambozen.
4. Vul de Trendy taartjes met de mousse en laat een paar uur opstijven in de koelkast.
5. Werk af met wat aalbessen, slagroom, merengue, mini macarons framboos en Haribo aardbeiensnoep
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR