Bladerdeeg met een Tajine van Kip recept - Pidy Benelux Bladerdeeg

Bladerdeeg met een Tajine van Kip


Terug een origineel en delicieus recept. Een bladerdeeg pastei gevuld met een Tajine van kip. Voeg wat rijst, rozijnen, olijven en pruimen toe om het gerecht volledig te maken!

Ingrediënten

4 Pidy ambachtelijke pasteitjes/bouchées (8,5cm)

40g gedroogde oregano

5g zout

2 teentjes knoflook

2g zwarte peper

4 kipfilets

1 citroen (in schijfjes)

2 kopjes groentebouillon

2 cl olijfolie

250g ontpitte pruimen

1oog rozijnen

200g ontpitte groene olijven

Gehakte verse koriander

Bereidingswijze

Aantal personen 4

  1. Meng knoflook, oregano, peper en zout.
  2. Wrijf het mengsel op de kipfilets, coating aan alle zijden.
  3. Bedek de kip met schijfjes citroen.
  4. Giet de bouillon er over en besprenkel met olijfolie.
  5. Dek af en kook 45 minuten op een hoog vuur.
  6. Haal van het vuur en strooi er rozijnen, pruimen en olijven over.
  7. Dek opnieuw en kook nog eens 45 minuten op een laag vuur.
  8. Verwarm de ambachtelijke pasteitjes 6-8 minuten op 170 ° C.
  9. Snijd de kip en vul de pasteitjes met het mengsel.
  10. Garneer met koriander.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR