Taco Mini Tellines met Quinoa, Kidneybonen en Advocado
Ingrediënten
- 10 Pidy Taco Mini tellines
- 125g quinoa
- 100g kidneybonen uit blik
- 100g mais uit blik
- 1 avocado
- 1 chili peper
- 1 halve limoen
- 0,5 blokje groentebouillon (optioneel)
- Zout
- Peper
- Peterselie als afwerking
Bereidingswijze
Aantal personen 10
- Kook de quinoa in 250 gram water en een half bouillon blokje.
- Spoel de kidneybonen en mais onder stromend water en laat uitlekken.
- Snij de advocado en chili peper in kleine stukjes.
- Meng de quinoa, kidneybonen, mais, advocado en chili peper samen in een kom.
- Pers de limoen en voeg het limoensap toe aan het mengsel.
- Kruid naar smaak.
- Vul de Taco Cups en werk af met peterselie.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR