Volkoren Quiche met Ham, Aardappelen en Kaas


Een volkoren quiche recept van het rustieke boerenhof met ham, aardappelen en kaas. Een gerecht dat alle ingredienten van een traditioneel boerenontbijt bevat. Namelijk : eieren, ham, kaas en aardappelen. Perfect om te serveren tijdens een brunch!

Ingrediënten

  • 1 Pidy volkoren quiche 22 cm
  • 200g gesneden ham
  • 200g geraspte Zwitserse kaas
  • 100g aardappel (in dunne plakjes)
  • 50g zoete rode peper
  • 1 lente-ui
  • 3 eieren
  • 200 ml room
  • 20g korrelige mosterd
  • 1g zout
  • 0.5g zwarte peper

Bereidingswijze

Aantal personen 3

1. Meng ham, kaas, aardappelen, paprika en lente-ui.

2. Klop eieren, room , mosterd, zout en zwarte peper bij elkaar. Giet het mengsel in de quiche.

3. Bak de quiche 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170 °C, gevolgd door 10 tot 15 minuten op 150 °C.

4. Laat de quiche 5 minuten afkoelen voor het serveren.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Recepten

Overheerlijke recepten om uit te proberen.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus.

onze catalogus