Quiche met Gebakken Ganzenlever en Mango Chutney


Voor wie het graag iets geraffineerder wil is deze quiche met ganzenlever en mango chutney een ware topper. Nog niet begonnen met het samenstellen van je eindejaarsmenu? Dit recept is een ideaal voorgerecht tijdens de feestdagen!

Ingrediënten

4 Pidy quiches
1kg rijpe mango
350g bruine suiker
25cl ciderazijn
3 teentjes look
30g gember
50g gedroogde rozijnen
Peper
Zout
Tabasco
Honing
4 plakjes ganzenlever (1,5cm dikte)
Postelein
Popcorn shoots

Bereidingswijze

Aantal personen 4

Mangochutney

1. Schil de mango’s en snijd in stukjes.
2. Plet de look, schil de gemberwortel en rasp fijn.
3. Neem een pannetje en laat de mango 35 minuten zachtjes sudderen samen met het ciderazijn en de bruine suiker. Voeg ook de look en de gember toe en breng op smaak met wat peper en zout. Als extraatje kan je ook wat Tabasco toevoegen. Meng tijdens het sudderen regelmatig door.
4. Voeg na 35 minuten de gedroogde rozijnen toe en laat nog 15 minuten verder garen.
5. Werk af met een grote eetlepel honing.

Gebakken ganzenlever

1. Bak de plakjes ganzenlever heel kort langs beide kanten in een hete pan.
2. Laat de ganzenlever samen met de quiches gedurende 5 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 180 graden.
3. Neem de quiches uit de oven, vul ze met de mangochutney en leg de plakjes ganzenlever er bovenop. Strooi wat grof zout op de ganzenlever en werk af met wat postelein en popcorn shoots.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

Catalogus Nederlandse Versie Catalogue Version Française