Quiche met Butternut en Spinazie
Ingrediënten
- 4 Pidy quiches 11cm
- ½ butternut
- 500g spinazie
- 200ml room
- 3 eieren
- 50g parmigiano
- 50g geitenkaas
- Peper en zout
- Rozemarijn
- Ras el hanout
Bereidingswijze
Aantal personen 4
- Snijd de butternut in blokjes.
- Bak gedurende 4 minuten.
- Meng de eieren met de room.
- Voeg wat rozemarijn, parmigiano, zout, peper en een snufje ras el hanout toe.
- Vul de quiches met de blokjes butternut, spinazieblaadjes, geitenkaas en het eimengsel.
- Plaats de quiches 20 minuten op 170°C, gevolgd door 10 tot 15 minuten op 150°C.
- Laat de quiches 2 minuten afkoelen en versier ze met een takje rozemarijn.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR