Quiche Margherita
Als je van pizza Margherita houdt, dan moet je deze quiche Margherita zeker eens proberen!
Ingrediënten
4 Pidy quiches 11cm
3 eieren
250ml (kook)room
2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
75g mozzarella, geraspt
150g cherrytomaten, gehalveerd
Een snufje gedroogde oregano
1 eetlepel olijfolie
Zout
Verse basilicum
Bereidingswijze
Aantal personen 4
- Meng de cherrytomaten in een kom met de olijfolie, gedroogde oregano en wat zout naar smaak. Zet de kom apart.
- Klop in een grote kom de eieren los en voeg de (kook)room, Parmezaanse kaas en zout naar smaak toe.
- Leg wat mozzarella op de bodem en giet het eiermengsel er over.
- Strooi de geraspte mozzarella gelijkmatig over de bovenzijde.
- Verdeel de cherrytomaten gelijkmatig over de quiche.
- Zet de quiche in een voorverwarmde de oven voor ± 20 minuten op 170°C en daarna 15 minuten op 150°C.
- Laat de quiche wat afkoelen en garneer voor het serveren met wat verse basilicumblaadjes.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!