Oosterse Quiche met Zalm
Een quiche op oosterse wijze met zalm en vergezeld met wat citroengras, currypasta en kokosmelk. Klinkt als een avontuurlijk gerechtje! Perfect als brunch, lunch of take-away!
Ingrediënten
Ingrediënten
6 Pidy Quiches 11cm
1 liter kokosmelk
10 eieren
Gele currypasta
1 stengel citroengras
450g gerookte zalm
Peper
Zout
Bereidingswijze
Aantal personen 6
1. Snijd het citroengras in stukjes van ongeveer 1 centimeter.
2. Verhit wat olijfolie in een pannetje, voeg het citroengras en de gele currypasta toe en laat lichtjes aankleuren.
3. Voeg de kokosmelk toe en laat 1 keer kort inkoken.
4. Pureer je mengsel met de mixer en haal daarna door een zeef.
5. Voeg de eieren toe en mix opnieuw.
6. Leg de zalm op de bodem van je bladerdeegbodem, overgiet met het mengsel en bak voor 15 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C, gevolgd door 20 minuten op 150°C.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS PIDY NL_BOUVARD PRO 2025