Oosterse Quiche met Zalm


Een quiche op oosterse wijze met zalm en vergezeld met wat citroengras, currypasta en kokosmelk. Klinkt als een avontuurlijk gerechtje! Perfect als brunch, lunch of take-away!

Ingrediënten

Ingrediënten

6 Pidy Quiches 11cm
1 liter kokosmelk
10 eieren
Gele currypasta
1 stengel citroengras
450 gram gerookte zalm
Peper
Zout

Bereidingswijze

Aantal personen 6

1. Snijd het citroengras in stukjes van ongeveer 1 centimeter.
2. Verhit wat olijfolie in een pannetje, voeg het citroengras en de gele currypasta toe en laat lichtjes aankleuren.
3. Voeg de kokosmelk toe en laat 1 keer kort inkoken.
4. Pureer je mengsel met de mixer en haal daarna door een zeef.
5. Voeg de eieren toe en mix opnieuw.
6. Leg de zalm op de bodem van je bladerdeegbodem, overgiet met het mengsel en bak voor 15 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C, gevolgd door 20 minuten op 150°C.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus