Madeleine Biscuit met Citroencrème - Pidy Benelux

Madeleine Biscuit met Citroencrème


Ingrediënten

Citroencrème

  • 150g room
  • 70g suiker
  • 2 eidooiers
  • Sap van 1 citroen
  • 3g gelatine

Glazuur

  • 10g boter
  • 1 eetlepel glucosestroop
  • 2g vanillesuiker
  • 20cl melk
  • 0,5g zout
  • 150g poedersuiker

Bereidingswijze

Aantal personen 4

Voor de citroencrème:

 

  1. Hydrateer de gelatine in koud water.
  2. Verwarm de room. Meng de eidooiers, het citroensap en de suiker en voeg de hete room toe aan het mengsel.
  3. Haal van het vuur en voeg al roerend de gelatine toe.
  4. Laat enkele uren afkoelen in de frigo.
  5. Giet het mengsel over de eerste laag, plaats de tweede laag er bovenop en herhaal.

Voor het glazuur:

  1. Voeg in een kom de boter, glucosestroop, vanillesuiker, melk en zout toe. Zet de magnetron op 15 seconden, roer en verwarm nog eens 10 seconden, indien nodig.
  2. Roer de suiker erdoor tot het is opgelost. Voeg meer melk toe als het te dik is. Voeg meer poedersuiker toe als het te dun is.
  3. Giet het glazuur over de bovenste laag en werk af met zeste van limoen en citroen.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR