Iris met Pesto, Parmaham en Fetakaas - Pidy Benelux

Iris met Pesto, Parmaham en Fetakaas


Ingrediënten

  • 10 Pidy Iris cups
  • 150g basilicumblaadjes
  • 75g pijnboompitten
  • 75g geraspte parmezaanse kaas
  • 100g olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 150g parmaham
  • 100g fetakaas

Bereidingswijze

Aantal personen 10

  • Stamp de pijnboompitten, knoflook, basilicum en de Parmezaanse kaas fijn tot je een egaal mengsel hebt.
  • Doe het mengsel hierna in een kom en voeg de olie er beetje bij beetje al roerend bij.
  • Snijd de fetakaas in kleine blokjes.
  • Snijd van de parmaham een dun sneetje en rol fijn op.
  • Doe de pesto in de Iris cups.
  • Werk af met de kleine blokjes fetakaas, parmaham en basilicumblaadjes.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR