Filodeeg met Geroosterde Pompoen en Spinazie
Zoet geroosterde pompoen en spinazie in krokante filodeeg van Pidy! Wat een héérlijk recept voor jong en oud! Lekker en altijd leuk om te presenteren tijdens de Halloween periode!
Ingrediënten
16 Pidy Filodeeg Mini Cups
150 g babyspinazie
8 geroosterde pompoenstukjes (ongeveer 1/4 van een middelgrote pompoen)
2 tomaten
Een handvol walnoten
1 lente ui
100g fetakaas
4 eetlepels olijfolie
Komijn
Peper
Kurkuma
Bereidingswijze
Aantal personen 16
Bereiding
1. Rooster pompoen in partjes met olijfolie, komijn, kurkuma, zout en peper.
2. Verdeel de in plakjes gesneden tomaten, ui en gehakte walnoten gelijkmatig over de pan en rooster ze 5 minuten of tot ze gaar en goudbruin zijn.
3. Vul de cups met het mengsel.
4. Voeg de geroosterde pompoen toe.
5. Breek de fetakaas en leg deze op de mengeling.
6. Plaats de cups 5 minuten in een voorverwarmde oven van 170 ° C.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR