Filodeeg met Geroosterde Pompoen en Spinazie


Zoet geroosterde pompoen en spinazie in krokante filodeeg van Pidy! Wat een héérlijk recept voor jong en oud! Lekker en altijd leuk om te presenteren tijdens de Halloween periode!

Ingrediënten

16 Pidy Filodeeg Mini Cups

150 g babyspinazie
8 geroosterde pompoenstukjes (ongeveer 1/4 van een middelgrote pompoen)
2 tomaten
Een handvol walnoten
1 lente ui
100g fetakaas
4 eetlepels olijfolie
Komijn
Peper
Kurkuma

Bereidingswijze

Aantal personen 16

Bereiding

1. Rooster pompoen in partjes met olijfolie, komijn, kurkuma, zout en peper.
2. Verdeel de in plakjes gesneden tomaten, ui en gehakte walnoten gelijkmatig over de pan en rooster ze 5 minuten of tot ze gaar en goudbruin zijn.
3. Vul de cups met het mengsel.
4. Voeg de geroosterde pompoen toe.
5. Breek de fetakaas en leg deze op de mengeling.
6. Plaats de cups 5 minuten in een voorverwarmde oven van 170 ° C.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

Catalogus Nederlandse Versie Catalogue Version Française