Eclair met Hazelnootcrème - Pidy Benelux

Eclair met Hazelnootcrème


Geniet van de verrukkelijke smaak van onze overheerlijke éclair met  een romige hazelnootcrème.

Ingrediënten

  • 4 Pidy éclairs 16 cm

Hazelnootpasta:

  • 200g hazelnoten
  • 200g chocolade
  • 100g boter
  • 75ml gecondenseerde melk
  • 1 snufje zout

Hazelnootcrème:

  • 250g mascarpone
  • 100ml room
  • 75g poedersuiker
  • 3 eetlepels hazelnootpasta
  • 1 blaadje gelatine

Bereidingswijze

Aantal personen 4

Voor de hazelnootpasta:

  1. Rooster de hazelnoten lichtbruin in de oven op 160°C en maal ze samen met een snufje zout fijn.
  2. Smelt de boter met de chocolade en voeg het toe aan de noten in de blender.
  3. Verwarm de melk en voeg het toe aan het noten-chocolademengsel.
  4. Mix het geheel tot een gladde pasta.

Voor de hazelnootcrème:

  1. Voeg de opgeklopte room en poedersuiker toe aan de mascarpone.
  2. Meng de hazelnootpasta met het mengsel, voeg de gelatine toe en roer goed.
  3. Doe de hazelnootcrème in een spuitzak en vul de eclairs.
  4. Decoreer met stukjes hazelnoot en chocoladeschilfers.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR