Bladerdeegtaart met Mediterraanse Groenten
Breng de mediterrane smaken en kleuren op je bord met deze heerlijke bladerdeegtaart vol met groenten!
Ingrediënten
2 Pidy bladerdeegtaarten 18cm
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
3 tomaten
1 ui
Olijfolie
Basilicum
Mosterd
Bieslook
Peper en zout
Bereidingswijze
Aantal personen 4
- Snijd de groenten in dunne schijfjes.
- Bak de schijfjes in een wok met olijfolie.
Laat de groenten wat uitlekken. - Wrijf de bladerdeegtaarten in met wat mosterd en vul ze met de groenteschijfjes.
Breng op smaak met peper en zout. - Plaats de taarten in de oven op 170°C voor 20 minuten.
- Vooraleer te serveren, versnipper wat basilicum en bieslook en verdeel dit rijkelijk over de taarten.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR