Bladerdeegtaart met Mediterraanse Groenten
Breng de mediterrane smaken en kleuren op je bord met deze heerlijke bladerdeegtaart vol met groenten!
Ingrediënten
2 Pidy bladerdeegtaarten 18cm
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
3 tomaten
1 ui
Olijfolie
Basilicum
Mosterd
Bieslook
Peper en zout
Bereidingswijze
Aantal personen 4
- Snijd de groenten in dunne schijfjes.
- Bak de schijfjes in een wok met olijfolie.
Laat de groenten wat uitlekken. - Wrijf de bladerdeegtaarten in met wat mosterd en vul ze met de groenteschijfjes.
Breng op smaak met peper en zout. - Plaats de taarten in de oven op 170°C voor 20 minuten.
- Vooraleer te serveren, versnipper wat basilicum en bieslook en verdeel dit rijkelijk over de taarten.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!