Vol-au-Vent 2.O Recept - Pidy Benelux

Vol-au-Vent 2.O


Een update van het klassieke Vol au Vent recept met een stervormig pasteitje van echte boter ! Had je nog meer bladerdeeg recepten van onze chef gewenst? Vind ze hier op onze pagina. www.pidy.be/recepten. Wil je ook nog op de hoogte blijven over Pidy Gourmet? Volg ons dan op www.facebook.com/Pidygourmet

Ingrediënten

  • 4 Pidy Ster Pasteitjes / Bouchées (8.5cm)
  • 4 kalkoen- of kipfilets
  • 300 ml bouillon van wilde pluimvee
  • 1 zak kastanjes (gebakken)
  • Room
  • Dille
  • Tijm
  • 1 doos met gemengde bospaddestoelen
  • Peper
  • Zeezout
  • 300 g gehakt van fazant
  • Een handvol hazelnoten
  • Een handvol veenbessen
  • 1 ei
  • 1 el paneermeel

Bereidingswijze

Aantal personen 4

  1. Verhit een klontje boter in een pan en bak het vlees goudbruin, kruid met peper en zout.
  2. Voeg de bouillon toe en kook 10 minuten op laag vuur.
  3. Voeg daarna de room en dille toe en kook nogmaals voor 5 minuten.
  4. Snijd de veenbessen en hazelnoten en meng het door het fazantgehakt.
  5. Breek het ei en voeg dit samen met het paneermeel toe aan het mengsel.
  6. Rol het mengsel in balletjes en bak ze in boter.
  7. Bak de champignons en kastanjes in boter en werk af met tijm, peper en zout.
  8. Snijd de gebakken kalkoen in dunne reepjes.
  9. Vul de Pidy Ster pasteitjes/bouchées met de reepjes en balletjes gevolgd door de bouillon.
  10. Serveer met aardappelkroketjes.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR