Lepelbiscuit met Crème au Beurre
Ingrediënten
32 Delos Lepelbiscuits Patisserie
200g zachte boter
150g suiker
3cl water en een paar druppels citroensap
5 eidooiers
Koffie-extract.
100g amandelschilfers
Bereidingswijze
Aantal personen 8
1. Doe het water, de suiker en enkele citroendruppels in een pan om de siroop te bereiden.
2.Laat de suiker op een laag kookpunt oplossen.
3. Leg de eieren in de kom van de mixer. Meng de eieren op lage snelheid om ze te verdunnen.
4. Giet langzaam de gekookte suiker in de kom en klop de eieren op matige snelheid. Klop door tot het mengsel wit wordt en een ruban vormt.
5. Roer de zachte boter stuk voor stuk erdoor.
6. Voeg 1 eetlepel koffie-extract toe
7. Laat goed doorkloppen tot je een gladde boterroom krijgt.
8. Spuit wat crème au beurre tussen twee biscuit lepels en decoreer met geroosterde amandelschilfers.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR