Zwarte Mossel Dip


Een eenvoudig, smakelijk aperitiefhapje met roze garnalen op een bedje van vers gemaakte guacamole en in een eetbare mosselschelp.

Ingrediënten

  • 10 Pidy Mosselschelpen Zwart
  • 1 Avocado
  • 1 Chili peper
  • 100 gr Gekookte roze garnalen
  • 1 Limoen
  • Korianderbladeren (een paar)

Bereidingswijze

Aantal personen 10

  1. Snijd de chili fijn, snijd de avocado grof en de limoen in twee.
  2. Combineer de avocado en chili in een kom. Rasp de limoenschil in het mengsel en pers de limoen uit. Pureer het mengsel met een vork om zo een dikke guacamole te maken.
  3. Vul de Pidy Mosselschelpen met guacamole en bedek vervolgens met de gekookte garnalen.
  4. Decoreer met korianderbladeren om te eindigen.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Recepten

Overheerlijke recepten om uit te proberen.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus.

Onze catalogus