Vegan Cup met Rode Bietenmousse
Aan alle veganisten en vegetariërs! Wij hebben ook aan jullie gedacht! Onze Chef gebruikt hier een bietenmousse als vulling. Het krokante spinaziecupje en de zachte mousse smaken héérlijk samen! Topcombinatie!
Ingrediënten
24 Pidy Vegan Cups Spinazie
300g gekookte rode bieten
1 tomaat
3 takjes rozemarijn
Platte peterselie
180ml zure room
1,5 gelatineblaadje (3 gram)
3 el groentebouillon
Peper en zout
Zwart sesamzaad
Bereidingswijze
Aantal personen 24
1.Pureer de rode bieten fijn.
2.Hak de rozemarijn fijn en meng deze met de zure room door de bietenpuree.
3.Laat de gelatine weken in koud water. Verwarm 2 el bouillon en smelt er het gelatineblaadje in.
4.Meng voorzichtig onder de zure room.
5.Breng op smaak met peper en zout.
6.Vul de Vegan Cups met de mousse.
7.Decoreer met een schijfje tomaat, zwart sesamzaad en takje platte peterselie
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUE FR