Trendy met Pecannoten
Ingrediënten
6 Pidy Trendy Shells 8cm
4 eieren
250ml lichte glucosestroop
60g lichtbruine suiker
30g kristalsuiker
4 eetlepels ongezouten boter, gesmolten
5ml vanille-extract
2g theelepel zout
250g pecannoten
Licht gezoete slagroom, om te serveren (optioneel)
Bereidingswijze
Aantal personen 6
1. Giet in een grote kom de eieren, de glucosestroop, de suikers, de boter, de vanille en het zout en klop dit tot een gladde massa.
2. Roer verkruimelde pecannoten erdoor. Giet het mengsel in de Trendy bodems.
3. Bak 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
4. Laat afkoelen en decoreer met pecannoten.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUE FR