Trendy met Pecannoten - Pidy Benelux

Trendy met Pecannoten


Ingrediënten

• 6 Pidy Trendy Shells 8cm
• 4 eieren
• 250ml lichte glucosestroop
• 60g lichtbruine suiker
• 30g kristalsuiker
• 4 eetlepels ongezouten boter, gesmolten
• 5ml vanille-extract
• 2g theelepel zout
• 250g pecannoten

• Licht gezoete slagroom, om te serveren (optioneel)

Bereidingswijze

Aantal personen 6

1. Giet in een grote kom de eieren, de glucosestroop, de suikers, de boter, de vanille en het zout en klop dit tot een gladde massa.
2. Roer verkruimelde pecannoten erdoor. Giet het mengsel in de Trendy bodems.
3. Bak 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
4. Laat afkoelen en decoreer met pecannoten.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

Catalogus Nederlands Catalogue Français