Perzik Melba


Een klassieker, eenvoudig en zéér lekker.

Ingrediënten

  • 4 Pidy Trendy taartbodems (8cm)
  • 2 perziken
  • 200 g perzikmarmelade
  • 400 ml water
  • 150 g suiker
  • ½ citroen
  • 4 bolletjes vanille-ijs (of slagroom)
  • 4 eetlepels geroosterde amandelschilfers
  •  20o ml frambozensaus

Bereidingswijze

Aantal personen 4

  1. Schil de perziken.
  2. Breng het water aan de kook met de suiker en het citroensap.
  3. Kook de perziken 10 minuten in het suikerwater en laat ze afkoelen in de vloeistof.
  4. Wanneer afgekoeld, snijd de perziken in dunne schijfjes.
  5. Vul de Trendy’s met de perzikmarmelade en leg de schijfjes erop.
  6. Plaats een bolletje vanille-ijs (of slagroom).
  7. Voeg de frambozensaus toe en bestrooi met de geroosterde amandelvlokken.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Recepten

Overheerlijke recepten om uit te proberen.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus.

Onze catalogus