Mossel op Normandische Wijze - Pidy Benelux

Mossel op Normandische Wijze


Mmmmmmm….Moules Marinières of Mosselen op Normandische wijze! Gepresenteerd in een eetbare mosselschelp??! Wat een verrassing!

Ingrediënten

20 Pidy Mosselschelpen
20 gekookte mosselen

Saus:

125ml liter room
10g boter
1 sjalot
1 teentje look
10ml citroensap
10ml droge witte wijn
1 laurierblad
Peterselie
peper en zout

Bereidingswijze

Aantal personen 24

1.Versnipper de sjalot en bak in boter.
2.Voeg room, look, laurier, witte wijn en citroensap toe.
3.Laat wat sudderen tot de room aandikt.
4.Breng op smaak met peper en zout.
5.Vul de mosselschelpen met wat saus en plaats een mossel bovenop.
6.Werk af met wat peterselie.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

Onze catalogus