Mossel op Normandische Wijze
Mmmmmmm….Moules Marinières of Mosselen op Normandische wijze! Gepresenteerd in een eetbare mosselschelp??! Wat een verrassing!
Ingrediënten
20 Pidy Mosselschelpen
20 gekookte mosselen
Saus:
125ml liter room
10g boter
1 sjalot
1 teentje look
10ml citroensap
10ml droge witte wijn
1 laurierblad
Peterselie
peper en zout
Bereidingswijze
Aantal personen 24
1.Versnipper de sjalot en bak in boter.
2.Voeg room, look, laurier, witte wijn en citroensap toe.
3.Laat wat sudderen tot de room aandikt.
4.Breng op smaak met peper en zout.
5.Vul de mosselschelpen met wat saus en plaats een mossel bovenop.
6.Werk af met wat peterselie.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUE FR