Glutenvrije mini cups met mango en yoghurt


Zoete lekkernijen met zachte mango en pittige limoenyoghurt.

Ingrediënten

  • 15 Pidy glutenvrije mini cups 4 of 5 cm
  • 1 grote mango
  • 1 limoen, geraspte schil en sap
  • 50 g vanilleyoghurt
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 2 theelepels boter

Bereidingswijze

Aantal personen 10

    1. Verwijder de schil van de mango en snijd de vrucht in kleine blokjes.
    2. Mix de limoenschil samen met de yoghurt en bruine suiker.
    3. Doe de boter erbij en voeg het limoensap toe.
    4. Vul de mini taartjes en rooster ze in een voorverwarmde oven op +-170°C gedurende 3 minuten.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Recepten

Overheerlijke recepten om uit te proberen.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus.

Onze catalogus